2008. május 23., péntek

Betfair szofver - Bet Angel

Kipróbáltam néhány szoftvert, amellyel a Betfairen tudsz kereskedni. Van közötük jó, és kevésbé jó is. A tetszésemet a Bet Angel nevű program nyerte el.



Miért tetszik a Bet Angel?

Talán mert viszonylag jól áttekinthető és az ára elfogadható.

Ha gyors akarsz lenni a Betfairen, ami pl. élő fogadásokon nagyon fontos, akkor mindenképp érdemes a Bet Angelt használni.

Több technika is rendelkezésedre áll a Bet Angellel, ami valójában a belépés után összeköttetésbe kerül a Betfair számláddal és így a fogadásokat, statisztikákat egyenes ezen a programon keresztül tudod figyelemmel kísérni.

Gyakorlatilag be sem kell lépned a Betfair oldalán a számládba. Esetleg csak akkor, amikor ki szeretnéd venni a busás hasznot :-)

Na lássunk egy Bet Angel technikát a sok közül, amit én is használtam.
A neve Dutching.

Ezt, ha a források nem tévednek Alcapone, a híres maffiózó könyvelőjéről nevezték el a szesztilalom ideje alatt, aki ezzel a technikával volt gyakran nyereséges, főleg lóversenyeken.

Miről is van szó: tegyük fel, hogy egy futamban van 12 ló, vagy akár 10. Ha a nagy esélyest szeretnéd megtenni, van némi kockázat, hogy veszítesz.
De mi van akkor, ha a 12 lóból az 5 legesélyesebbet viszont ki tudod (ha más nem, akkor az odds vagy a ló statisztikája alapján) választani?

Ez már jobban hangzik ugye?
Nagyon hasonlít ez a technika sport arbitrázshoz, de Bet Angellel és csak 1 irodában, konkrétan a Betfairen már sokkal kényelmesebb, gyorsabb. Persze ennek nagyobb a kockázata, mint a sport arbitrázsnak...de hát aki már foglalkozott arbitrázzsal, gondolom tudja, hogy ott is van némi kockázat (sok irodában kell pénzednek lennie, gyorsnak kell lenni, stb.)

Bet angellel "dutchingolni" már 100-200 Euróval is érdemes. Amikor a szofver segítségével kiválasztottad pl. az 5 esélyes lovat, akkor máris előre kiszámolva látod, hogy mekkora lesz a nyereséged, amikor pl. 100 eurót oszt szét a szofver 5 ló oddsán.

Egy-két jótanács, mert ez sem egy 100% dolog: soha ne használd a dutchingod Handicap futamra, általában óriásiak a meglepetések.
Igyekezz nem Hcap és rövidebb futamokat kiválasztani...na ezzel kapcsolatban még egy fontos dolog:

Pl. azt látod a futam kiírásánál, hogy 6f vagy 1m 3f. Mit jelent ez?
Ez a futam hossza.
1 m = 1 mérföld
8f = 1 mérföld.
1-2x lemértem, 1f hosszt kb. 10-12 mp alatt futnak le a lovak, azaz pl. 6f az kb. 1 perc, 1m az egyenlő 8f, azaz 8x12 mp, azaz kb. 1,5 perc.

Nos adtam néhány hasznos információt (ami örömmel tölt el) és bárcsak ezt nekem is így elmondta volna valaki... :)

Na de, BÁTRAKÉ a szerencse, mondja a közmondás.
Igyekszem minél több infóval ellátni a blogom olvasóit, de szerintem az a legjobb, ha nekiállsz gyakorolni, ha a szándékaid komolyak. Akár feltöltetlen Betfair számlával is gyakorolhatsz.

A Bet angel program sajnos kell... A rendes előfiztés a Bet Angelre havi 30 angol font, ami kb. 9000 Ft. Ilyet itt rendelhetsz.

De kipróbálhatod 20 napra 15 fontért is ha erre a képre kattintasz, ami napi 230 ft.


Ja, most juts eszembe...mekkora nyereségekkel számolhatsz?
Ha jó a választásod és az oddsok is kedvezők, 3-12% körüli szokott lenni a nyereség, ami azt jelenti a gyakorlatban, hogy ha 100 eurót oszt el a szoftver, akkor 3-12 euró a tiszta nyereség, ami szerintem nem rossz.
Ha a kockázati tőkéd, mondjuk 1000 euró, akkor egy futamban 30-120 eurót kaszálhatsz.

Na de azért csak óvatosan!
Az éles fogadások előtt ismerkedj meg alaposan a szoftverrel!



Jó gyakorlást kívánok! Ha kérdésed van, írd meg! Megpróbálok válaszolni.

Hogyan fizessünk be Betfair számlánkra?

Ahogy bármilyen más bukmékernél, itt is elősszőr be kell fizetni játékosszámládra, csak ezután tudsz fogadni. Ez nagyon egyszerű, lássuk a lépéseket.

1. Jelentkezz be a Betfair játékosszámládra.
2. A jobb felső sarokban kattints a "Deposit" gombra.
3. Válaszd ki a fizetési módot és add meg az adataid.
4. Ezután indítsd el az átutalást.

Nagyon egyszerű, használhatsz dombornyomott kártyát, Moneybookers számlát, Webmoney-t vagy más fizetési módot.
Én mindenképp a Moneybookerst ajánlom.
Ha még nincs számlád a Moneybookers-nél, itt nyithatsz egyet ingyen.

Ja! Ha még nincs Betfair számlád, erre a képre kattintva regisztrálj!




Kérdéseid vannak? Véleményed? Szólsz hozzá!