2008. május 11., vasárnap

102 euró a Betfair -en 2 óra alatt

...ami nem is rossz, ha azt veszem, hogy 200 eurós alaptőkével indultam. És ráadásul buktam is közben 100 eurót az egyik fogadáson, ami ugye ha nem történt volna meg, akkor a nyereségem 202 euró lett volna.

Még csak tesztelem a módszert, így nem szívesen fedek fel konkért részleteket, de mindenesetre ígéretesnek tűnik. Azok közül profi sportfogadási módszerek közül, amiket eddig volt szerencsém megismerni, a legszimpatikusabb.

Nos azért pár dolgot elárulok...

A módszer amelyet tesztelek, nagyon hasonlít a sport arbitrázsra, de mégsem az. Több dologban is különbözik.

Csak hogy néhányat említsek: a sport arbitrázsra egyenlőre nem találtam eddig jó szofvert, ami megkönnyíti a munkám, a fent említett módszert meg szinte automatizáltan csinálom egy szoftver segíségével.

A sport arbitrázsban elméletileg 0 a kockázat, ebben a módszerben meg van némi kockázat (a módszer nevét még nem árulom el, majd később).
Százalékban nem írom le, mert ha azt veszem, hogy akár 1% esély is bejöhet, azaz egy kis esélyekkel induló ló (mert lóversenyen tesztelem) is nyerhet, akkor nehéz pontos számot írni.

Még egy előny a sport arbitrázzsal szemben: itt csak egyetlen irodánál elég számlát nyitnod, és ráadásul a legjobbnál, ez nem más, mint a




Említettem, hogy egy szofver szükséges ehhez. Ennek van némi költsége, de ha a lehetséges profitot veszem minimális (2-300 euró) alaptőkével, akkor az ár elenyésző, de általában véve sem drága.


Még egy érdekesség: A Betfairnek van egy viszonlyag nehezen megtalálható oldala (lehet, hogy csak nekem volt nehéz), ahol különböző Profi Trader szoftvereket mutatnak be és ajánlanak, és itt többek között ez a szofver is megtalálható.

Mint ahogy már említettem, a Betfair segíti a fogadást, érdeke hogy sokan nyerjenek, mert a Betfairnél nem az iroda ellen fogadsz, hanem egy másik játékos ellen, és a Betfair a nyeremények 2-5%-ból él. Akkor meg miért ne segítene, hogy minél többet nyerj?

A Betfair a sport arbitrázsolók és a profi befektetők paradicsoma!

Persze jó, ha azért az alap ismeretekkel rendelkezel a sport arbitrázzsal és a Betfair sportfogadási tőzsdével kapcsolatban.

Ezért jó, ha regisztrálsz a jobb felső sarokban a Betfair suli + Sport arbitrázs tanulmány-ra.