2008. április 29., kedd

Nem lazítok, csak...

Az utóbbi 1-2 napban nem lazítottam, csak találtam néhány érdekes dolgot.

Az egyik egy érdekes szolgáltatás. Mindössze havi 47 USD-ért (kb.7600 ft) naponta kapsz fogadási tippeket.

A kérdés, hogy milyen tippeket.

Ha a Betfair oldalát egy kicsit is ismered, akkor már tudod, hogy ez nem egy szokványos sportfogadási iroda, hanem egy sportfogadási börze.
Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy nem csak a nyerő tippre tudsz fogadni, hanem a vesztesre is. Ezek a rózsaszínű Lay fogadások.
Igen ez furcsa, ugyanakkor sok előnye van. Több dolog is van, amit érdemes tudni a Betfairről, viszont ez az egy is nagyon érdekes.

A hétköznapi sportfogadó pozíciójából áthelyez téged a bukméker pozíciójába...valójában a bukik is ezt csinálják: amikor Te egy irodában fogadsz, hogy a játékos nyer, a bukméker iroda valójában ellened fogad azzal, hogy a játékos veszít.

Ha Te nyersz, akkor a bukméker veszít.

Na de lássuk a szolgáltatást:
Napi 2-5 tippet ad neked, hogy melyik lóversenyen (ezek angol lóverseny futamok) melyik lóra fogadj vesztesként, azaz szerintük melyik paci fog veszíteni.

Az oldalt és a tippszervíz eredményeit ide kattintva nézheted meg.




A 47 dollár az naponta kb. 250 Ft. Ha a tippek hosszútávon jó nyereséget hoznak, akkor szerintem ez nem pénz. Ja..és ha nem tetszik a szolgáltatás, 8 héten belül visszakérheted a pénzed. A reklámszöveg szerint alig 6 hónap alatt, több mint 14.000 angol font nyereséget generált ez a szolgáltatás. Hát lássuk a medvét!