2008. május 4., vasárnap

A Betfair nem fog korlátozni!

Imádom a rengeteg online sportfogadási oldal hirdetését, amelyekben jobbnál jobb ajánlatokkal bombázzák az internetezőket.

De nem olyan kedvesek, ha jobb vagy!

Mire is gondolok?

A "klasszikus" internetes sportfogadási irodákban (kérlek had ne nevezzem meg őket), az iroda ellen fogadsz.

Ha te nyersz, akkor a sportfogadási iroda veszít. Ez ugye nem újdonság.

Viszont tegyük fel, hogy Te valamilyen remek stratégiát használsz, vagy például sportarbitrázzsal fogadsz...nos akkor egyre többet fogsz nyerni. Ha nagyobb tőkével rendelkezel (pl. több ezer euró), előbb-utóbb emelni fogod a téteket, a nagyobb nyereség reményében.

Ez már az irodák többségének nem tetszik, és ha néhányszor nagyobb összeget nyersz, több, mint valószínű, hogy le fogják korlátozni a tétjeid felső határát. Általában 20-30 eurós téteket engednek és ugye ebből már túl nagy nyereség nem jön össze.

De mi a helyzet a Betfair-rel?

A Betfair soha nem fog lekorlátozni. A sikeres fogadók számára ideális hely.

Miért?

Mert a Befairnél nem az iroda ellen fogadsz, ha nyersz, nem az ő pénzüket nyered el, hanem egy másik játékosét, akivel ellenben fogadtál.

A Betfair néhány százalék közvetítési díjat von le (5% és kevesebb) minden nyereségből, így természetes, hogy nem ellened van, hanem veled...hiszen minél többet nyersz, a Betfair annál nagyobb jutalékra jogosult.

Ha még nincs számlád a Betfairnél, a képre kattintva máris regisztrálhatsz:



A Betfair az online sportfogadás királya! Az hiszem ez nem túlzás. Érdemes alaposan megtanulni, hogy hogyan kell fogadni a Betfairen.

Hamarosan elkészül a Betfair suli anyaga. Most már több, mint valószínű, hogy tartalmazni fogja a sport arbitrázs alapjait is.

Ne késlekedj, regisztrálj itt ingyen:

Betfair suli regisztráció+sportarbitrász




Név:
E-mail cím: