2008. április 18., péntek

Sportfogadás profi módon

Óriási a különbség!

Fogadni nyer vagy veszít alapon, vagy szinte "biztosra menni".

Soxor olvastam fórumokon, hogy úgy tisztességes, ha semmilyen trükköt nem alkalmazunk, egyszerűen csak a saját elképzeléseink és számításaink alapján fogadunk valamilyen sportágban, ami tetszik vagy szakértői vagyunk. Bizonyos szempontból ez igaz.

De elkezdtem nyomozni, mert többször hallottam már, hogy a sportfogadásnak vannak trükkjei, jópáran a nagyvilágon Profi sportfogadóként tengetik napjaikat, nem akármilyen napi nyereségekkel.

Mellékesen mindig is vonzódtam a befektetésekhez, a passzív jövedelmeszerzéshez és biztos vagyok benne, hogy ez nem elérhetetlen....sőt! Csak a megfelelő információkat kell hozzá megszerezni.


Az interneten dögivel léteznek "jobbnál jobb" lehetőségek, ami a befektetést illeti, de sok közöttük nem működik, vagy éppenséggel átverés szagú. Gondolok itt pl. a hyip programokra....
...na de nem is ez a blogom témája.


Viszont léteznek működő megoldások, amiket célba vettem. Konkrétan 3 különböző témát ölel fel.

Az első a sportfogadás. Profi módon, olyan esélyekkel, amik megközelítik a "biztos" határt.

Itt is az első tesztnap eredménye.

1.nap: 2008.04. 17
Alaptőke: 100 EUR
Kockáztattam: 50,08 Eurót
Tiszta nyereség: 4 Euró - első nekifutásnak szerintem nem rossz, főleg mert az általam tesztelt sportfogadási stratégiával még csak most kezdek ismerkedni.
Ez mindössze 3 fogadásból jött össze, 1 elment, 2 bejött.

Ezt a 3 fogadást 18 tippből szűrtem ki.
A 18 tippből 10 bejött, 8 nem - ezeket csak figyeltem, nem tettem meg. Statisztikai adatnak jó, mert a 18 tipp 6 különböző stratégia alapján született.
A cél az, hogy 2-3 hetes tesztidőszak után csak a legjobb 2 vagy 3 stratégiát fogom használni. És majd ezek részeleteit fedem fel.

További részletekkel hamarosan jelentkezem.
Érdekelnek a részletek? Tedd fel a hozzászólásokban a kérdéseid, igyekszem mielőbb válaszolni....bár, egyenlőre nem tervezem a "titkaim" felefedését, főlg ha jól működik a stratégiám.