2008. május 15., csütörtök

Sportfogadás fórumok és 2 üzenet

Sokat keresgéltem már fórumokon, amelyek a sportfogadással vagy éppenséggel a sportarbitrázzsal foglalkoztak.
Hát az utóbbiról nem igazán sokat lehet találni a magyar neten. Ha találok is valamit, nagyon kevés, amiből nem lehet kiigazodni. Bár nem csodálom, hogy ilyen kevés az infó.


Viszont a sportfogadási fórumokon és blogokon kicsit elgondolkodtam, és rájöttem, hogy amit többnyire ott olvahatok, nem érdekel.

A sportfogadás szerelmesei gyakran a saját híreik, stratégiáik alapján tippelnek, ami nagyon dícséretes, viszont ha ezt a hozzáállást be szeretném illeszteni az én elképzeléseimbe, miszerint a sportfogadásból meg is lehet élni, hát nem igazán fér bele.(na ez nagyon tudományosra sikerült :)))

A Profi sportfogadás, mint vállalkozás létezik, egy külön iparág (leginkább Angliában). Valószínűleg sokféle képpen lehet ezt űzni, de az, ami viszonylag biztonságos, kényelmes, szerintem a Betfair trading, azaz a Betfair irodában történő kereskedés, amiről az alapvető tudnivalókat igyekszem majd hamarosan bemutatni a Betfair suliban.

Most jut eszembe, ha tetszik a blog és még nincs Betfair számlád, kérlek támogasd a blogot azzal, hogy az alábbi képre kattintva nyitsz egy számlát, természetesen ingyen. Ha majd úgy döntesz, hogy játszani ill. kereskedni is fogsz, akkor ráérsz számlát nyitni.



Apropó...Van 2 üzenetem:

A sportfogadás rajongóinak üzenem: nincs 100%-os tipp.
Viszont van egy csomó stratégia, szoftver és pénzgazdálkodási módszer, amellyel korrigálhat az ember és hosszútávon mindig nyereséges lehet. Megjegyzem, elvétve akadnak 100%-os tippek, de az ilyesmi nem terem ám bárhol..., de erről majd valamikor később írok.

A sport arbitrázs érdeklődőinek üzenem: a sport arbitrázs létezik, mint olyan. De időigényes, technika igényes, tőke igényes és kicsit idegölő a várakozás az arbitrázs helyzetekre, majd elég kevés a lehetőség, amelyikre lépni is tud az ember.
(Aztán ha sikeres leszel, jön az egyik sportfogadási iroda, ahol gyakrabban nyertél, mint azt ők el tudták viselni és szépen leviszik a maximális téted 30-40 euróra. És ezzel lőttek is a NAGY haszonnak.)

Nem így a Betfairen - abszolút a játékosokért vannak és segítik, maga a rendszer adja magát.

Na de azárt ajánlok egy arbitrázs szállítót - Oddsandbets

Viszonylag korrekt, a jobb oldalon a "Get your 3-day free test account" űrlapot kitöltve 3 napig ingyen kipróbálhatod.

Na mára ennyi.


Szólj hozzá, ha van véleményed. Szívesen látnák már itt olyan olvasókat, akiket izzít a téma. Csapatban mindig jobban megy :))

Sportfogadás - pénzügyek

Na ez egy rövid és velős bejegyzés lesz.


Mindig, amikor csak lehetséges, a Moneybookers segítségével fizetek be és veszek ki pénzt az irodákból, ill. már csak a Betfairből.

Biztonságos, gyors (persze ez relatív) és talán a legolcsóbb. Olyan irodában nem szeretek fogadni, ahol ez nincs.