2008. május 9., péntek

A Betfair segíti a sportfogadásod

Amint már azt egy előző bejegyzésemben említettem, a Betfair segíti a játékosokat, hogy minél többet nyerjenek.
Ez elég furcsán hangzik, mert ugye egy klasszikus sportfogadási irodában erre nem igazán láthatsz példát.

Annak az oka, hogy a Betfair abban segít, hogy minél sikeresebb légy a sportfogadásban, minél többet nyerhess, teljesen egyszerű:
A Betfair nem egy klaszzikus internetes sportfogadási iroda, hanem egy úgyn. "exchange iroda", egy sportfogadási tőzsde piac.
Szokatlan ez a kifejezés, de jobb nem jut eszembe.

A Betfairnél fogadhatsz arra, hogy nyer (BACK) a játékos/csapat vagy veszít (LAY), vagy éppenséggel nem lesz döntetlen (a döntetlen LAY-elése).

A Betfairnél NEM az iroda ellen fogadsz, mint a klasszikus onlie sportfogadási irodákban, hanem a többi sportfogadó ellen, ezért az Betfairnek semmi érdeke abban, hogy te veszíts....sőt!

A Betfair abból tartja fenn magát, hogy a nyereményekből közvetítési díjat von le 2-5% értékben. A nyereményekből és nem a veszteségekből van a haszna, így teljesen érthető, hogy miért támogatja a fogadókat különbözp tippekkel, trükkökkel, esélynövelő taktikákkal.

Nagyon érdekes dolgokkal (többek között szofveres támogatással is) segíti a Betfair a sportfogadóit. Erről részletesebben olvashatsz majd a most készüló tanulmányunkban.

Azt hiszem kialakult a neve is, valószínűleg ez lesz:
"Betfair suli + Sport arbitrázs tanulmány"

Valószínűleg ingyenes lesz ez a tanulmány, vagy pár forintba fog kerülni, mindenesetre bárki számára könnyen elérhető lesz.

Ha minél előbb hozzá szeretnél jutni, ajánlom hogy mihamarab regisztrálj a jobb felső részben található piros regisztrációs mezőben.