2008. május 22., csütörtök

Miert érdemes a Betfairnél fogadni?

Ez egy részlet a "Betfair suli" tanulmányból, amelyet most készítek. Remélem a segítségedre lesz.
Ha a "Betfair suli" tanulmányt meg szeretnéd kapni, regisztrálj a jobb felső sarokban.



Hogyan működik a Betfair tőzsde?

A Betfair úgyszolván forradalmasította a sportfogadást. A Betfair nem úgy viselkedik, mint egy klasszikus sportfogadási iroda, a Betfair a világ legnagyobb sportfogadási tőzsdéje, ezért igyekeznek mindent megtenni, hogy nyerj.

Hogyan is folyik valójában a játék a tőzsdén?

A Betfair egy óriási piac, ahol a játékosok egymás ellen fogadnak. Képzeld el, hogy a barátoddal nézitek a tévében például a Chelsea-Liverpool mérkőzést. A barátod meg van győződve, hogy a Chelsea fog nyerni, te meg biztosan tudod, hogy ma a Liverpool a nyerő. Mindketten annyira hisztek a csapatotok nyereségében, hogy megegyeztek egy összegben és nyereményszorzóban, majd a fogadási összeget odaadjátok egy pártatlan megfigyelőnek, pl. az egyikőtök barátnőjének. Ő a mérkőzés végéig megtartja a pénzt, majd a meccs végén a teljes összeget odaadja annak, aki jól tippelt.

A Betfairnek gyakorlatilag ugyanaz a szerepe, mint a fenti példában a pártatlan megfigyelőnek, a hölgynek.

Most pedig képzeld el, hogy otthon vagy egyedül, és úgy gondolod, hogy a Chelsea fog győzni. Egy másik fogadó, akár a világ másik végében, pl. Ausztráliában úgy gondolja, hogy a Chelsea veszíteni fog. Soha nem találkoztatok és talán soha nem is fogtok találkozni. A Betfair feladata, hogy hogy a világ bármely tájáról származó fogadókat, azonos és ellentétes véleménnyel összeköttetésbe hozza, anélkül, hogy ismerniük kellene egymást, mindezt egy nagyon alacsony kezelési költség fejében. Nem szükséges külön szerződni senkinek senkivel. Ráadásul az elképzelhető legnagyobb nyereményszorzókkal játszhatsz.


Miért nagyobbak a nyereményszorzók (odds -ok) a Betfairnél?

Tudjuk, hogy a konkurencia igyekszik mindig jobba ajánlatot tenni, mint a többiek. És pontosan ez miatt nagyobbak az oddsok a Betfairnél. Ugyanis minden pillanatban az egymás ellen játszó többezer játékos a világ minden tájáról igyekszik a lehető legjobb nyereményszorzót felkínálni. Pontosan ez miatt általában nagyobb a nyereményszorzó, mint a klasszikus sportfogadási irodáknál. Ha nem megfelelő odds-ot kínálsz fel, valószínűleg nem fogadja el senki, mert valaki jobbat ajánl.

Nos, érdemes mindenképp megismerkedni a Betfairrel, ehhez kattints az alábbi képre vagy ide és regisztrálj ingyenesen a Betfairen.