2008. szeptember 23., kedd

Póker karrier kezdőtőkével

Sajnos nem tudom felmérni, hogy az oldalam látogatói közül hány embert érdekel a póker.

Egy biztos, a póker kitűnő szórakozás és én személyszerint abba a kategóriába sorolom, ahol van esély a "szerencse - tényező" kiküszöbölésére némi tudással és stratégiával.

De ami a lényeg, hogy a talán a világ egyik legnagyobb online pókeriskolája magyar nyelven is elérhető.

Ez nem más....mint AAAAAAAAA:


online poker


Akkor vegyük sorjban, hogy miért is érdemes regisztrálni a PokerStrategy oldalán?

- A PokerStrategy tananyagot bocsát rendelkezésedre, mellyel lépésről lépésre megtanulsz eredményesen pókerezni.

- A stratégiai cikkeken és táblázatokon kívül élő edzéseket nyújtanak eredményes profikkal, tanuló videókat, kézelemzést és még sok mást is elérhetsz az oldalon.

- A PokerStrategynek nagyon sok játékos a tagja. Az oldalon elérhető magyar nyelvű fórumon bármikor felteheted pókerrel kapcsolatos kérdésed, mindig van aki segít.

- A PokerStrategy több nagy pókerteremmel áll partneri kapcsolatban.
Négy nagy pókerterem is van, ahová kérheted az INGYENES KEZDŐ 50$ kifizetését: a PartyPoker,a Titan Poker, Full Tilt Poker és az InterPoker.

IGEN. Jól olvastad. Még kezdőtőkét is kapsz a pókerkarriered elkezdéséhez. A fent említett 50 dolláron kívül lehetőséged van még 100 usd bónusz begyűjtésére, de ezt olvasd el szerintem majd később. A regisztráció természetesen ingyenes.

Itt tudsz regisztrálni >>>

A kezdőtőkéhez mindössze egy kvízen kell túljutnod, melyet könnyen meg tudsz oldani, ha előtte gondosan áttanulmányozod az oldalonn található kezdőknek szánt cikkeket.


Igazság szerint rengeteget lehetne írni a pókerről és persze a Pókerstrategy oldaról is, de mivel semmit sem veszíthetsz, azt ajánlom, hogy mielőbb regisztrálj.

Itt tudsz regisztrálni >>>




Jó szórakozást és hasznos időtöltést!