2008. június 13., péntek

Sportfogadás a betfairen és más

Nos, a kezdeti tempómhoz képest jól elmaradtam a blogolással. Kicsit mással is el voltam foglalva, tulajdonképpen tesztelgettem, hogy érdemes-e Károlyra hallgattni, akinek a segítségével és több éves tapasztalataival, befektetőként kezelheti bárki a sportfogadást.

Ha éppen nem tudod, milyen Károlyról beszélek, akkor katt ide az oldalára és olvasd végig:
http://www.sportbefekteto.com

És hogy milyen eredmények születtek Károlynál? Ha a hírlevelére feliratkozol az oldalán, akkor rednszeresen figyelemmel kísérheted, egyébként annyit elárlhatok, hogy 1 hét alatt 25% profitot hozott össze, ami azt hiszem, hogy tőzsdés berkekben is figyelemreméltó.

Még mielőtt jönne egy következő email, egyszer és mindenkorra tisztázzuk: a
http://www.sportbefekteto.com oldal nem az enyém, nem én vagyok Károly.... úgyis mondhatnám, bárcsak én lennék ő :) hiszed vagy sem, ez így van (különben is mi értelme lenne, ha az egyik oldalamon Tippmesternek nevezem magam, a másikon meg a teljes nevem fotóval?).

De a lényeg, hogy Károly van, a tippjei és a rendszere, amellyel a sportfogadást, mint befektetést kezeli, meg zseniálisak. Persze kapcsolatban vagyok én is vele, hiszen a közös érdeklődésű emberek gyorsan találnak közös témát :))

Még egy fontos a sok mai fontos mondanivalómból: Károly elpanaszolta nekem, hogy sok az érdeklődő, sokaknak tetszik az általa kínált szolgáltatás, viszont az a gond, hogy a legtöbben egyáltalán nem járatosak az online, azaz internetes sportfogadásban, nem is beszélve a Betfair iroda használatával. És ugye mondanom sem kell, hogy én meg itt a blogomon azt ígértem minden hírlevél olvasómnak, hogy kap majd egy kis anyagot, ami pontosan erről szól.
Most már igyekszem tényleg nagyon gyorsan befejezni a Betfairről szóló mini tanulmányt, amely majd bárkit Károly tippjeinek felhasználásában is segíteni fog.

Ami az egyik témát illeti a beígért anyagból, nevezetesen a sport arbitrázst, ezzel kapcsolatban sajnos van egy nem túl kedvező hírem:
egy működő módszer az arbitrázs, de ezzel a rendszerrel fogadni rendkívül körülményes, így erről mégsem fogok írni, mert a végén úgyis csak azt tudom tanácsolni, hogy ne használd.
Miért is?
Több irodában kell lenni játékos számládnak, ehhez magas tőkére van szükséged, sok a macera a pénz utalásával, ha sok irodát tartasz fenn, a fogadáshoz minden esetben minimum 2 iroda kell, ami további macera, az egyes fogadásoknál gyorsnak kell lenned, és ez sem segít mindig, mert az arbitrázs helyzetek legtöbbször pár percig élnek és mire fogadsz rá, gyorsan változhatnak stb, stb.

Ehelyett több alternatíva is van, amihez csak 1-2 iroda kell, leginkább a Betfair. Olvasd majd folyamatosan az írásaimat, amik főleg a Betfair tradingről (keresedésről) szólnak majd, vagy a dutchingról meg másról.

Ha viszont a legnagyobb biztonságot keresed, akkor pillanatnyilag azt tudom mondani, hogy Károlyra hallgass a http://www.sportbefekteto.com oldalon - és ez most nem reklám akar lenni, hanem egy jó tanács.

Betfair dutching focimeccsel

Ha most nem tudod mi is az a dutching, kérlek olvass vissza, előző bejegyzéseimben írok róla.

Röviden annyi, hogy ha van pl. egy lóverseny, ahol fut 8 ló, abból általában 4-5 esélyesre úgy tudsz fogadni, hogy a végén biztos profitra teszel szert persze ha az esélyesekből nyer valamelyik. Egy adott összeget, pl. 100 dollárt elosztasz a lovak között, a nyereményszorzók magasságának arányában.

Ehhez persze jó, ha van egy olyan szoftvered, amellyel automatikusan rá tudsz kapcsolódni a Betfair számládra, a szoftver automatikusan elosztja az általad meghatározott teljes összeget olyan arányban, hogy minden esetben nyerj (vigyázz a téteknek mindig el kell érni a minimum értéket, ami 4 eur vagy 4 usd, mert kisebb tét esetében a szofver nem tudja megfogadni a Betfairen, és ha pont ez az esélyes nyer, akkor gáz van) és a végén egy gombnyomásra a szoftver még a fogadásokat is megteszi a Betfair számládon.

Nos, 5-6 ilyen szofverrel találkoztam, ezek közül a Bet Angel volt a legszimpatikusabb. Na egy kis meglepetés! Ha a fenti linkre kattintasz, kipróbálhatod a Bet Angelt teljesen ingyen is.


Amit viszont igazából ma szerettem volna írni az az, hogy nem csak lóversenyen tudod használni a dutchingolást, hanem pl. focin is!

A focinál ugye 3 lehetőségből választhatsz, dutchingoláshoz 2-t ki tudzs választani, pl. az esélyes nyer és döntetlen lesz. A nyereség 10-20% között szokott lenni. Persze ehhez az is kell, hogy a 2 választásból 1 bejöjjön. Mert ha pl. a fenti esetben az esélytelen nyer, akkor bukta.

Ha figyelemmel kíséred a Foci Eb-t, hát a napokban volt 2 ilyen eset is: A Svájc-Török mérkőzésen mindenki azzal számolt, hogy Svájc nyer és a végén a Törökök lettek a győztesek, majd nem is beszélve a Horvátország - Németország meccsről, ami a németek veszteségével záródott.

Persze ha valaki figyelemmel kísérte a mérkőzést és a Betfairen fogadott, akkor még a Svájc-Török mérkőzésen volt esetleg lehetősége javítani...persze csak ha a Betfairen fogadott és tudja mi az "In Play". Ha mégsem: az In Play az anyit jelent, hogy a Betfair élő mérkőzésein szinte az utolsó pillanatig tudsz fogadni.

Na mára ennyi.